Selectie voor Bekerkampioenschap 2016

De selectiewedstrijden clubvijftallen voor het bekerkampioenschap voor dames en heren zullen op zondag 16 oktober 2016 plaats vinden. Hieronder vind je per regio de noodzakelijke informatie.

Datum Regio Plaats Aantal ballen
15/16 okt 2016 West Rotterdam 4 x 15 ballen
Zuid Rijsbergen 6 x 10 ballen
Noord Groningen 6 x 10 ballen
Oost 1 Winterswijk 6 x 10 ballen

De organisatie van deze wedstrijden is in handen van de betreffende regio. Dit betekent, dat de regio verantwoordelijk is voor:

  • de inschrijvingen
  • de organisatie (of er op 1 of 2 dagen wordt gespeeld wordt bepaald door het aantal inschrijvingen: tot en met 12 vijftallen betekent 1 dag, meer dan 12 vijftallen 2 dagen) en het verloop van de wedstrijd
  • het beschikbaar stellen van de prijzen of de bloemen voor de winnaars (de kosten zijn voor rekening van de organisatie)
  • het doorgeven van de winnende vijftallen met hun deelnemers aan het wedstrijdsecretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (zie inschrijfformulier)
  • het doorgeven van de uitslag van deze wedstrijd aan de webmaster Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Belangrijk

Alle deelnemers moeten in het bezit zijn van een geldige lidmaatschapskaart van de KNKB. Deze kaart zal voor aanvang van de wedstrijd aan de wedstrijdleiding ter controle overhandigd moeten worden, als een deelnemer niet bekend is bij de wedstijdleider zal ook een geldig ID getoond moeten worden. Indien een deelnemer hieraan niet kan voldoen zal deze deelnemer (en dus het betreffende vijftal) niet aan de wedstrijd kunnen deelnemen.

Landelijk bekerkampioenschap

Deze selectiewedstrijden leveren dus 4 vijftallen bij de dames en de heren op voor de wedstrijden om het bekerkampioenschap, die op 26 en 27 november in Utrecht ( “Sporthal Zuilen” Burgermeester Norbruislaan 680 Utrecht, telefoon 06 1363 7375) zullen worden gespeeld. Aanvulling tot 8 vijftallen vindt plaats door de 3 reeds geplaatste vijftallen van het vorige jaar en een vijftal van regio Oost 2.

Als een team verhinderd is voor de wedstrijd van 26 of 27 november dan mag de regio een team aanwijzen, dat het betreffende team vervangt.

De wedstrijdcommissie wenst alle deelnemers een sportieve en spannende wedstrijd toe.

Met vriendelijke kegelgroet,
Renate Kales en Linda Lemmen

Wedstrijdcommissie KNKB

U bevindt zich hier: Start Start Nieuws Selectie voor Bekerkampioenschap 2016