KC DE RENAISSANCE vol vertrouwen het nieuwe jaar in.

De RenaissanceDe leden van de Renaissance gaan vol vertrouwen het nieuwe jaar in.
De afgelopen drie jaren als lid van de ’s-Hertogenbossche Kegelbond hebben zij, zowel op individueel als ook op clubniveau al de diverse prijzen in hun kast weten te kegelen.

Als eerste wedstrijd staat dit jaar het Harrie Kusterstoernooi in Malden (29 Januari) op het programma. Dit is een jaarlijkse wedstrijd van Regio Zuid in teamverband met enkele andere leden van de ’s-HKB. Een mooie opstart van het nieuwe jaar.

Vier van de leden gaan ook dit jaar weer meedoen aan het Wieskamp Open in Winterswijk. Ze staan hiervoor op zaterdag 11 februari 2017 weer extra vroeg op om de reis naar Winterswijk te maken.

Ook zullen er enkele nationale wedstrijden gespeeld worden, al is nog niet geheel duidelijk welke dit zullen zijn. Wel is duidelijk dat onze persoonlijke bondskampioen en de nationale jongerenwedstrijd de strijd aan willen gaan met kegelaars uit Nederland.

V.w.b. de komende competitie willen de leden heel graag een derde maal Clubkampioen worden van de ’s-HKB. En bij de herenleden zal de onderlinge strijd voor het persoonlijk kampioenschap van de ’s-HKB weer het doel zijn.

Dus voor het nieuwe jaar zal er weer “vuurwerk” worden geleverd op de kegelbanen in ons Sportcentrum Ouwerkerk in Vught.

Heeft u interesse om eens een balletje te komen gooien bij onze club?
Loop dan gerust op de donderdagavond (vanaf 20.00 uur) even bij ons binnen in de kegelhal van “Ouwerkerk” in Vught.
Of neem even contact op via de mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze leden staan te popelen om van 2017 weer een mooi kegeljaar te maken.

Namens KC De Renaissance,
Luud Smulders

Voorzitter/secretaris

U bevindt zich hier: Start Start Nieuws KC DE RENAISSANCE vol vertrouwen het nieuwe jaar in.