De bal bleef rollen

De bal blijft RollenIn vervolg op het eerdere bericht over 'De bal blijft rollen'

Zondag 22 januari troffen de voetbalclubs F.C. Winterswijk, F.C. Trias, v.v. Vosseveld en s.c. Meddo elkaar op de kegelbanen bij Kegelhuis Winterswijk.Het motto luidde "De bal blijft rollen" ook tijdens de winterstop van het voetballen. Vier 11-tallen met reservespelers (50) streden om de hoogste eer op kegelbaan, en wel om de hoofdprijs van 3 kratten bier.

Het was een fantastisch gezellige dag met uit een lopende scores. Een 9 werd toegejuicht zijnde een doelpunt dat was gescoord. Pierluige Collina ( de voorzitter van WKB) was de referee in KNVB scheidsrechters outfit, behoefde geen gele of rode kaart te trekken. Een rode kaart zou leidden tot een tijdstraf van 15 minuten aan de bar.

Vv Vosseveld ging als winnaar met de kratten bier aan de haal. Het bier stroomde rijkelijk ook bij de overige deelnemers.ALLE clubs/deelnemers gingen met een leuk presentje naar huis.

Al met al een geweldige promotie dag voor de kegelsport, die volgend jaar weer gaat plaats vinden op de 3e zondag in januari maar dan bij kegelcentrum Hamaland.

U bevindt zich hier: Start Start Nieuws De bal bleef rollen