UKB Domstad toernooi 2017

Het UKB Domstadtoernooi op zaterdag 11 februari met 42 deelnemers een heel geslaagde kegeldag. Georganiseerd om de kegelsport in de regio op te peppen, was de Utrechtse Kegelbond verheugd dat 6 ‘buitenclubs’ (kegelclubs die niet in Utrecht kegelen) aan de uitnodiging gehoor gaven.

Van 11:00-16:00 uur werden er in stevig tempo 10 x 60 ballen gegooid. Er waren 6 prijzen te winnen voor de eerste 3 dames en heren, die bovendien een leuke Domtorentrofee kregen.

De meeste winst ging naar DIG Poedelvrees uit Achterveld met 3 winnaars: Gerda Wolswinkel, Nanny Pater en Jan Veldhuizen. Gerda kreeg daarnaast de beker voor hoogste gooier.

De heren 2 en 3 eindigden gelijk; Frederik van der Sluis gooide de meeste negens maar had de pech één poedel te gooien, wat hem de 2e plaats kostte.

Kegelclub Dames Hout gem.
DIG Poedelvrees, Achterveld Gerda Wolfswinkel 7,783 Nanny, Gerda, Anneke, Gré, Wim Pas
DIG Poedelvrees, Achterveld Nanny Pater 6,967
Wieleroord '80, Lopik Gré van Woudenberg 6,883
Kegelclub Heren Hout gem.
DIG Poedelvrees, Achterveld Jan Veldhuizen 7,733 Jan, Wim, Anneke, Frederik, Wim Pas
De Natte Spons, Barneveld Wim van den Born 7,367
VSK DIG Duim in 't Gat, Groenekan Frederik van der Sluis 7,367

Kijk voor alle uitslagen op ukb.kegelscores.nl. Voor een sluitende baanindeling gooiden enkele UKB leden mee, maar zonder winnaarsmededinging.

Het UKB bestuur kijkt met voldoening terug op dit kennismakingstoernooi. Ook de deelnemers waren enthousiast. Reden genoeg om meer van dit soort wedstrijden te organiseren.

De Natte Spons, Barneveld De Natte Spons, Laren Wim Pas, Anneke Oskam; Daan en Jilles van VSK DIG Wieleroord '80, Lopik DIG Poedelvrees, Achterveld

 

Meer competitie tussen de veelal kleine kegelclubs, maakt de kegelsport leuker!

Edith van Eijk-Rensen, UKB communicatie

U bevindt zich hier: Start Start Nieuws UKB Domstad toernooi 2017