Verschenen nieuwsberichten:

AAN/AF MELDEN NIEUWSBERICHT:
De verzending van de KNKB nieuwsbericht gebeurd via een automatische distributielijst.

U meldt u aan met een e-mail vanaf het mail adres waar u het bericht wilt ontvangen, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en schrijf in het bericht alleen het woord: subscribe.
Wilt u weer van de lijst af, dan schrijft u vanaf het mailadres waar u de berichten ontvangt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een bericht met alleen het woord: unsubscribe.

Het onderwerp veld en alle andere beleefdheden, afzenderinformatie enz. laat u weg uit het bericht. Dat geeft fouten en uw adres wordt niet genoteerd. De computer die het ontvangt doet niet aan beleefdheden.

Als uw e-mailadres wijzigt dan stuurt u een bericht met ‘unsubscribe’ vanaf uw oude adres en een bericht met ‘subscribe’ vanaf uw nieuwe adres.

Mocht u niet meer beschikken over uw oude mailadres (bv. wisseling van provider) dan kunt u uw afmelding ook sturen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

U bevindt zich hier: Start Start Nieuwsberichten